Видове интериорни бои и особените им различия

Видове интериорни бои и особените им различия

В търсенето на интериорни бои и изграждането на пълна концепция, преди всичко трябва обстойно да проучите избора и какви видове интериорни бои се предлагат . Дали стените ви да бъдат бляскави с метални отражения, да бъдат сатенено меки , игриви плътни пастели или пък пресъздаващи венецианска мазилка, главна роля имат интериорните бои. Изградете си визия какви стени ви подхожда. Вътрешният стил е композиция от въображението мисъл за изобретяване на удобни условия за живот. Точно както хората се променят, стават по-добри и преобразяват така и домовете , в които пребивават се нуждаят редовно от нещо променящо , в крак с новостите . Първоначалният избор в реновирането на пространствата е избирането на нов тон интериорни бои за стенните повърхности. Този процес се оказва не само най-променящият момент, а и същността за създаване на нов интериорен дизайн. Важно е да осъзнавате , че освен уникалните производителни идеи и компетентното постигане на плана от съществена важност е и марката на боите . Capbg вече пет години разпространява на българския пазар италиански бои и лакове , с добро име и качество. Боите им са достъпни в голям брой вериги строителни магазини в България , а по време на изминалите две години търговските им обмени отбелязват двоен скок . Фирмата производител е в готовност да ни изложи богат избор за който и да е тип стена .

Колко пласта боя са ни необходими ?

В почти всички случаи не е възможно получаването на плътен цвят с поставяне само веднъж на боята. Много често е потребно второ или трето действие за постигане на желания резултат . За по-тъмните гами два пъти могат да бъдат приемливи , а за по-светлите три-четири. При условие че планът за интериора е лично ваш , вие сте хората които идеално усещат как биха изглеждали добре пластовете материал.

Каталог интериорни бои 1
Каталог интериорни бои

Да пристъпим към действие. Начини на боядисване

В случай че се спрете на четка за разнасянето на интериорни бои, е необходимо да се застраховате от възможността от изцапване. Намазването на материал винаги започва в горната част . Покрийте с найлон тавана и пода, за да не се зацапат . Пистолетът също би бил практичен метод, най-често ползван в интериорния дизайн на стари пространства . Разстила багрилното вещество равно, което осигурява нисък разход на багрилни вещества. Трябва да бъде направено плътно покритие на нещата наоколо , поради тази причина не ви съветваме да се използва за ремонт на нови пространства .

Каталог интериорни бои 2
Каталог интериорни бои

Измиващи се бои

Чудесна сродна идея , лесна за откриване в Capbg са миещите бои . Добра консистенция и интензивно засъхване я правят лесна за ръчно и машинно боядисване . Излъчва задушевна обстановка и дава завършващ замах на интериора . Продуктът в съвместим с всички видове базови стени и страхотна за смес с други материали , което би направило атмосферата разнообразна .

Нововъведението в боите Енканто

Безспорна актуалност в интериорните бои в Италия е Енканто. Създадена на базата на вода и с променящи се от слънчевата светлина цветови гами . Оползотворява се на много места , заради кадифения ефект , който придава . Енканто са последен писък в модата на интериорни бои, точно сега навлизаща на българския пазар.

Преди нанасянето на интериорни бои

Преди да пристъпим към намазването на селектирания вид боя съветваме да направите грундиране. Така получавате върху повърхността една гладка база за действие като изравнява грапавите и хлътнали части. Дава равна поглъщаемост и по-просто и пестеливо прилагане на интериорна боя. Грундирането пречи на водата да достига до в основата, точно поради тези обстоятелства има от първостепенна важност за издръжливостта на стените. Значително важно е освен визуална наслада , интериорите ни да ни обещават безопасни условия . Грунда се намазва по цялата стена . При сушене се чакат два – три часа. Бихме могли да започнем с нанасянето на интериорни бои, когато основата е устойчива на драскане.

Разновидности интериорни бои 3
Разновидности интериорни бои

Сатенена елегантност

Интригуващо решение за офиси , ресторанти и кафенета и пространства за изкуство са сатененият тип интериорни бои. Първостепенното качество дава воля за проектиране на многобройни авангардни архитектурни хрумвания . Добри за интериорна и екстериорна употреба. С добра издръжливост срещу атмосферните влияния , сатенения вид интериорни бои съхраняват своя изящен и сияен визуален вид толкова колкото е нужно . Най-вече употребявани за публични сгради . Препоръчва се професионалната употреба .

И още от Capbg

Не забравяйте да разгледате офертите на марката за външни бои за повърхности , които ще завършат цялостната картина за вашия проект. Вижте още:

бои и лакове за дърво
боя за дърво
грунд за метал
латекси
фасадни бои
цветни лакове за дърво
боя за дърво на водна основа
дишаща боя
безвредна боя
боя за детска стая
екологична боя

Разнообразие от интериорни бои 4
Разнообразие от интериорни бои
Невероятни интериорни бои 5
Невероятни интериорни бои
Качествени интериорни бои 6
Качествени интериорни бои
Най-добрите интериорни бои 7
Най-добрите интериорни бои
Качествени интериорни бои 8
Качествени интериорни бои
Огромно разнообразие от интериорни бои 9
Огромно разнообразие от интериорни бои
Ефектни интериорни бои 10
Ефектни интериорни бои
Видове интериорни бои 11
Видове интериорни бои

Колко пласта боя са ни необходими ?
Да пристъпим към действие. Начини на боядисване
Измиващи се бои
Нововъведението в боите Енканто
Преди нанасянето на интериорни бои
Сатенена елегантност
И още от Capbg

Leave a Reply