seo оптимизация

seo оптимизация

SEO ОПТИМИЗАЦИЯ НА УЕБСТРАНИЦИ ЗА ТЪРСЕЩИ МАШИНИ/ GOOGLE – ЗА ДА СЕ ПОКАЗВАТЕ НА ПЪРВА СТРАНИЦА В ТЪРСАЧКИТЕ

От 2006 г. SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД позиционира стотици страници на първи места в Google и екипът на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД повишава онлайн сделките им. Ако искате SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД да позиционира и вашия сайт на първи места, значи сте на правилното място!

През изминалата година с пазарната си капитализация от над $ 600 милиарда Google съумя да изпревари Apple от водещото място в ранглистата на най-доходоносните фирми в света. И разбирате ли как? С помощта на Adwords! За 2017 година 86% от доходите на Google или $79 400 000 000 са от рекламите в AdWords. Това е вашият капитал и парите на всички малки и големи компании, които не само дават пари на Google, но и придобиват потребители от това.

Но защо онлайн продажбите са важни, не само за SEO оптимизацията?

Онлайн сделките са от голямо значение за всяка фирма! За миналата година 1 100 000 българи са пазарували онлайн, а закупените артикули за последните 4 години са нараснали драстично с 230%! И тези стойности ще продължават да растат докато се доближат до показателите в Съединените Американски Щати, където 1 от всеки 8 долара е инвестиран за купуване на стоки онлайн!

Но дори и да не търгувате онлайн, Google маркетингът е задължителен за вашата репутация – 72% от посетителите търсят данни в Google преди да купят, дори и тя да е от физически магазин.

Клиентите ви несъмнено прекарват много време във Facebook, затова използвайте и този канал за реклама. Но водещото преимущество на seo оптимизацията е, че когато клиентът ви използва търсачките, той вече знае за необходимостта от услугата и иска да намери от кого да го купи – от вашата страница или от вашите конкуренти.

Ние работим, за да доведем този потребител право на вашата страница! Няма значение дали предлагате стоки или услуги, няма значение дали организацията ви е малка или голяма!

Seo оптимизация 1 Качествена
Seo оптимизация

По какъв начин отчитаме SEO оптимизацията?

За да имате информация по какво точно се работи по сайта, всяка седмица ще получавате рапорт за промените по вашия уебсайт, а всеки календарен месец – отчет за промените по ясни норми за SEO оптимизацията: увеличение на посещенията, промяна на класациите в Google, брой нови посетители на сайта, време, което потребителят прекарва на сайта, количество написани и качени на сайта текстове, количество публикувани външни линкове.

Каква е ролята на SEO оптимизацията?

По каква логика уебсайтовете се показват на първи места? Страхотната новина е, че създаден е работещ модел – SEO оптимизацията. Той работи за всички, ще проработи и за вашата уебстраница. Моделът е seo оптимизацията.

За да позиционира вашата уебстраница на първо място, Google трябва да разпознае в уебсайта ключовите изрази, по които клиентите ви търсят. Тези ключови думи е препоръчително да са в съдържанието, в URL-адреса, в заглавието, в дескрипшъна и в името на картинките. Не само това Google има нужда да намери на страницата ви богато, свързано с продукта и често подновявано описание, както и линкове към сайта от многобройни авторитетни уебстраници. Страницата ви задължително трябва да бъде изграден с правилна структура, sitemap, micro data, robots.txt, ssl сертификат и т.н. Общо казано трябва да работите спрямо всички 252 стъпки, написани от колектива на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД в наръчника На първо място в Google.

Seo оптимизация 2 Качествена
Seo оптимизация

Съветите на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД в четивото На първо място в Google

За да окажем помощ на всички тях, ние екипът на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД съчинихме наръчника На първо място в Google. Там описваме 252 фактора на загадъчния алгоритъм, с който Google разпределя сайтовете.

SEO оптимизация с екипа на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД

Можете, разбира се да се помъчите да приложите съветите ни и сами като се водите от инструкциите на следващите страници. Ако имате на разположение колеги, на които можете да делегирате SEO оптимизацията, те трябва да бъдат запознати с факторите, да получават съвети и да има кой да ги контролира при изпълнението на целия процес на SEO оптимизация. Ние, като професионалисти от SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД разполагаме с уменията да направим SEO оптимизацията за вашата страница! Резултатите в началото предполагат задълбочено обучение за период поне три месеца и делнична работа от поне още 3 месеца след това.

Seo оптимизация 3 Качествена
Seo оптимизация

В някои ситуации уебсайтът ви може да се нуждае от нещо друго, освен SEO оптимизация

Когато един уебсайт е водещ резултат в Google, там са привлечени значително повече потребители, макар и това да не води непременно и до по-голям обем сделки. Именно заради това може да се окаже, че не само вашата уебстраница има нужда от SEO оптимизация, но и бизнес моделът ви също има нужда от оптимизация – например да промените текста на стоките, стойностите, обслужването или целия user experience. За всички тези промени SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД също може да ви съдейства.

Това е чудесно, но можете ли да си представите, че само докато прочетохте нашата статия за SEO оптимизация, в Google са се извършили над 25 млн. проверки и са индексирани над 21 000 нововъведени страници. Конкурентите ви не спят! Недейте да спите и вие!

Екипът на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД сме най-големите оптимисти за това, че и вашата уебстраница може да излиза на първи места в Google.

Всеки проект е несравним и същото се отнася за всеки сайт! Именно по тази причина и вашият уебсайт има нужда от несравнима SEO оптимизация и стратегия, изготвена според фирмата ви!

Обадете се още днес на екипа на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД!

Пишете ни на контакт 0884 725 333 за безплатна консултация за вашата SEO оптимизация и ще намерим решение за извеждането и на вашата страница на челни места в Google с помощта на SEO оптимизация!

Потърсете SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД!

Seo оптимизация 4 Качествена
Seo оптимизация
Seo оптимизация 5 Качествена
Seo оптимизация
Seo оптимизация 6 Качествена
Seo оптимизация
Seo оптимизация 7 Качествена
Seo оптимизация

SEO ОПТИМИЗАЦИЯ НА УЕБСТРАНИЦИ ЗА ТЪРСЕЩИ МАШИНИ/ GOOGLE – ЗА ДА СЕ ПОКАЗВАТЕ НА ПЪРВА СТРАНИЦА В ТЪРСАЧКИТЕ
Но защо онлайн продажбите са важни, не само за SEO оптимизацията?
По какъв начин отчитаме SEO оптимизацията?
Каква е ролята на SEO оптимизацията?
Съветите на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД в четивото На първо място в Google
SEO оптимизация с екипа на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД
В някои ситуации уебсайтът ви може да се нуждае от нещо друго, освен SEO оптимизация

Leave a Reply