Насоки при купуването на винтоверт

Насоки при купуването на винтоверт

Винтовертът е професионален инстрмент , който е широко необходим и използван в наши дни . Винтоверът се прилага най-често с цел завинтване и отвъртване на рапидки или правене на отверстия в конкретна плоскост. Съществува вероятност винтоверт да Ви влезе в употреба както при ремонта у дома – ако сте човек, който се занимава професионално с изработката на мебели примерно, така и за направата на някои доста по-лесни занимания у дома , като слагане на рисунки , сглобяване на рафтове и т.н. . В следващите редове ще Ви разкажем повече за отделните типове винтоверти, както и за нормите при избора на нужния Ви артикул от тази група. В допълнение , ще разберете защо пазаруването на винтоверти от Etools.bg е определено най-сполучливата сделка за Вас.

Бързината на винтоверта също има значение

Скорост – скоростта на работа на винтовертите се определя от въртящия момент. По-качествените типа винтоверти дават възможност за включване на два различни оборота, според конкретната приложение или цел . Обикновено първата скорост на такива винтоверти се употребява за по-мощни и съответно нелесни за завиване рапидки. Погледнато иначе, скоростта след първата се експлотира за не толкова големи болтове . При нея се достига висок въртящ момент и съответно експедитивно и лесно завинтване на определените рапидки.

Повече за винтоверт 1
Повече за винтоверт

Защо да си вземете винтоверт от нас ?

По нещо за всеки – в огромната и разнообразна категория от винтоверти, предлагани в инернет магазина Etools.bg, всеки един ползвател ще намери най-необходимия артикул за нуждите си и изисквания . Независимо дали гледате за винтоверт от модерна бранд, нужен за работни предназначения, или само уред , който да прилагате в къщата си, Etools.bg е най-подходящото място за Вас .

Винтоверите за професионална работа са по-ефикасни от винтовертите за домашно приложение

Винтовертите за професионални цели разбираемо са и с по-висока ефикасност по отношение с обичайните такива. Въпросните мощности се нареждат в диапазона 60–70 Nm , докато при моделите, приложими вкъщи, са между двадесет и тридесет нанометъра. Най-търсените батерии са литиево-йонните, които гарантират повече удобство при извършване на дейност. Литиево – йонните батерии могат да бъдат зареждани в удобен за Вас ден, като няма да се налага да стигате до падането им до край , за да извършите таково зареждане .

Винтовертите с кабел са най-употребявани при ремонта у дома

Винтоверти с кабел – прилагането на винтовертите с кабел е концентрирана главно в домашни пространства , относно факта , че съответният кабел прави по-малки разстоянията , на които се позволява да се осъществява дейност с тях. Основополагащо предимство са изгодните им материални стойности в сравнение с тези на акумулаторните винтоверти. За да компенсират ограниченията на кабела, някои потребители предпочитат винтоверти с по-големи кабели – до шест м, които предоставят още по-голяма свобода при приложение .

Видове винтоверт 2
Видове винтоверт

Винтовертите за професионални цели имат и други предимства

Сред другите спомагателни удобства и екстри на качествените типа винтоверти за професионални приложения спадат качесвените зарядни за около 30 мин. , металните патронници и безчетковите двигатели. Най-предпочитаните и препоръчвани по магазините продукта от конкретната категория са от марките Bosch, DeWalt и Makita.

Трябва да разберете с какви батерии извършва дейност винтоверта

Батерии – батериите играят голяма дейност при селекцията на точно определен тип от подкатегория „Винтоверти“. Първо се обръща внимание количеството на батериите. Разбираемо винтовертите с две батерии са доста лесни за употреба и правят възможно с тях да се работи по-дълго време , преди да се наложи ново зареждане . Поради това нужно е и силата на самата батерия, като тези с по-големи капацитети са за предпочитане . Зареждането или волтажа на една батерия пък зависи от броя на клетките в батерийния пакет . Една клетка се измерва на 3,6 V , така че с това количество се покача общият ампераж при всяка понтатъшна прибавена такава – 3×3,6V = 10.8V; 4×3,6V = 14.4V.

Разнообразие от винтоверт 3
Разнообразие от винтоверт

Ако търсите винтоверти за професионална употреба заложете на най-доброто на пазара

При нужда от винтоверт за цели, свързани с работата , неговите отличителни черти, качество и прецизност при експлотация са дори още по-важни . Трябва да отбележим, че видовете винтоверти, необходими за приложение в извършвани от професионалист ремонтни процеси , се различават от винтовертите , които се употребяват за домашни ремонти по отношение на няколко важни параметра . Техните амперажи, например, започват от 18 Волта и нагоре . Капацитетът на батерията пък е необходимо да бъде повече от четири или пет часа, за да може да бъде осъществяван нормално работният процес , без да се стига до спирането му за ново зареждане .

Винтоверти – аргументи за избор

Освен модела на винтоверта, могат да бъдат назовани още няколко характеристики, на които клиентите имат предвид, когато се интересуват от точно определен инструмент за ремонта у дома или работни цели . Конкретните характеристики могат да бъдат причислени батериите на винтоверта, неговото ускорение или ускорения на употреба, както и някои вторични роли и подобрени характеристики. Ето какво трябва да разберете за всеки точно определен от отбелязаните критерии .

Нашият каталог с винтоверт 4
Нашият каталог с винтоверт

Осигуряваме подкрепа и даваме професионални съвети при намирането на винтоверт

Помощ и съдействие – екипът от професионалисти има желание да Ви окаже съдействие с всичко, от което имате нужда в процеса по преглед на подходящ за Вашите нужди винтоверт. Можете да потърсите контакт с тях като наберете посочения по-долу телефонен номер или електронен адрес , и да получите съвети и актуални сведения във връзка с набелязаните от Вас артикули от подкатегория „Винтоверти“.

Разгледайте още всички наши услуги:

ъглошлайф
мотофрези
перфоратор
гедоре
помпи за вода
хидрофор
водоструйка
косачки
циркуляр
Моторна коса

Вижте каталога ни с винтоверт 5
Вижте каталога ни с винтоверт
Повече за винтоверт 6
Повече за винтоверт
Огромно разнообразие от винтоверт 7
Огромно разнообразие от винтоверт
Нашият каталог с винтоверт 8
Нашият каталог с винтоверт
Най-добрите оферти за винтоверт 9
Най-добрите оферти за винтоверт

Бързината на винтоверта също има значение
Защо да си вземете винтоверт от нас ?
Винтоверите за професионална работа са по-ефикасни от винтовертите за домашно приложение
Винтовертите с кабел са най-употребявани при ремонта у дома
Винтовертите за професионални цели имат и други предимства
Трябва да разберете с какви батерии извършва дейност винтоверта
Ако търсите винтоверти за професионална употреба заложете на най-доброто на пазара
Винтоверти – аргументи за избор
Осигуряваме подкрепа и даваме професионални съвети при намирането на винтоверт

Leave a Reply