хладилници

хладилници

Хладилниците – потребни и все по-умни

Вече не обръщаме внимание на тихият живот на хладилниците у дома, затова често забравяме каква ценност са и се досещаме колко са ни необходими в мига, в който нещо по тях се развали. И първо се ядосваме, след това силно се притесняваме, и финално се съгласяваме, че нито сме правили профилактика на хладилниците си, нито сме сме се впечатлявали от „сигналите“, които са давали, че нещо не е наред. Често се стига до момента, в който хората си взимат нови хладилници. В случай че точно в този момент сте в тази ситуация, ние от Top Market сме тук, за да ви водим през механизма за купуване на хладилници, до разглеждането на всеки детайл и самата онлайн поръчка.

Щом имате нужда от нови хладилници, екипът ни може да ви е от полза . Но първо нека ви припомним няколко интересни неща.

Как да размразите хладилници

Често всички хладилници притежават технология, която ги размразява . Случва се благодарение на специален излаз, по който изтича водата и се отвежда към определено място, а след това идва процес на изпарение. При желание от ваша страна, има опция за почистване на отвора и специалното легенче, за да съдействате за по-дълготрайния живот на вашите хладилници.

хладилници 1 Голямо разнообразие от
хладилници

Внимавайте за тези шест храни, които да не съхранявате в хладилници

Въпреки че е прието да слагаме всякакви неша в хладилниците, оказва се, че съществуват неща, за които е по-добре да останат отвън. Разбира се, ако искаме да опазим свежия вид и всички полезни качества. Потърсихме информация и ви даваме списък с шест от тях, които всички прибираме в хладилниците, но за които е много по-добре да ги оставите отвън. Говорим за следните храни:

1. Останала салата – случвало се е да не успеем да изядем салатата. И редочно, за да да не отива на боклука, ни хрумва да я сложим в хладилниците. Грешка! Уви, свежестта на салата ще изчезне, а и има заплаха да усмърдим хладилниците не особено приятно.

2. Домати – ако цените качеството на доматите, и на техния вкус, не ги съхранявайте в хладилниците, дръжте ги отвън.

3. Питки – наистина хлябовете, които са в хладилниците, по-бързо съхнат.

4. Авокадо – ако не го съхранявате в хладилниците, авокадото ще зрее както трябва и ще се съхрани за по-дълъг период от време.

5. Чесън – мястото на този продукт не е в хладилниците, а в сухо и проветриво място.

6. Мед – вслушайте се в съвета ни и махнете бурканите с мед от хладилниците и ги сложете някъде другаде.

хладилници 2 Голямо разнообразие от
хладилници

Какво да правите с новите си хладилници

Да, и за тази бяла техника си има определени основни правила, но не си мислете, че са известни на всички. Ситуацията е противоположна. Мнозина не знаят как да полагат грижи новозакупените хладилници, за да са им полезни максимално дълго. Най-успешно и и с максимална сигурност хладилниците се почистват, след като ги изключите от контакта и изчистите вътрешността им с парче плат с почистваща субстанция. Чували сме и, че хладилници се почистват идеално и с изстискан лимонов сок, но не се доверявайте на такива недоказани съвети, защото повечето не са проверени. Онова, което е сигурно обаче, е, че не бива да използвате абразивни материали или грапави платове, за да не надраскате хладилниците си.

Кои са необходимите градуси за да работят хладилниците

Някога замисляли ли сте се каква е подходящата температура във вашите кухни, например, за да е възможно хладилниците, които се намират в тях, да вършат работа с максимална ефективност? Ето го отговора – нужно е температурната разлика да е между 10 и 30 градуса по Целзий. Така хладилниците функционират най-добре и съответно работят на най-високо ниво.

Нуждаете се хладилници или друг тип техника? Обадете ни се в този момент!

Нашите професионалисти са готови да отговорят на вашите въпроси или ще ви посъветват за хладилниците. Ако ви е трудно да изберете кой от вашите фаворити хладилници да си закупите, не сте наясно какви са плюсовете им спрямо останалите или просто желаете да установите нещо, не се бавете, а ни потърсете. Съществуват много варианти – изборът е ваш. За неясноти по отношение на хладилници или друга техника /други артикули можете да ни намерите на телефон 0893 51 20 36, имейл: sales@topmarket.bg и Skype: topmarket.bg, а в случай че всичките ви въпроси са за отдел Мебели – телефон: 0899 92 57 41, имейл: mebeli@topmarket.bg и Skype: topmarket-mebeli.

Тъй като хладилниците са потребни, вече хабят по-малко енергия и някои дори са смарт джаджи , би било добре ние да поразсъждаваме върху отношението си към тях. Нужно е да схванем наложителността от висок клас хладилник и важните неща за съществуването ни, които носи той. Разгледайте хладилниците в Top Market и вземете този, който ви е допанал. Не забравяйте да видите и нашите:

спални комплекти
уреди за вграждане
секции
модулни кухни
кухненски комплекти
матраци
готварски печки
бойлери
инструменти

хладилници 3 Голямо разнообразие от
хладилници
хладилници 4 Голямо разнообразие от
хладилници
хладилници 5 Голямо разнообразие от
хладилници
хладилници 6 Голямо разнообразие от
хладилници
хладилници 7 Голямо разнообразие от
хладилници
хладилници 8 Голямо разнообразие от
хладилници
хладилници 9 Голямо разнообразие от
хладилници

Хладилниците – потребни и все по-умни
Как да размразите хладилници
Внимавайте за тези шест храни, които да не съхранявате в хладилници
Какво да правите с новите си хладилници
Кои са необходимите градуси за да работят хладилниците
Нуждаете се хладилници или друг тип техника? Обадете ни се в този момент!