летни гуми

летни гуми

Летни гуми от – Autobox

Безсъмнено е, че летните гуми са една от най-важните съставляващи части на колата и безусловна причина за това по какъв начин тя ще се позиционира в пътната лента – летните гуми се радват на голямо многообразие, както от гледна точка на параметрите, така и от гледна точка на определените отличителни белези. Опитите обозначават, още много купувачи търсят летни гуми онлайн и имат желание да намерят нов сервиз, където по най-лесния начин летните гуми да бъдат сменени.

Летни гуми Dunlop Sport Maxx RT2

Летните гуми на Sport Maxx RT2 са модерните свръхвисокоскоростни гуми на Dunlop. Те показват съвършено сцепление и маневреност и гарантират по-бързо изминаване по експерименталната отсечка. Тези летни гуми включват смес на предпазителя със смола за по-доброкачествено сцепление на сухо и незасъхнало; по-обемни външни рамена за по-доброкачествено сцепление в завой; скъсени спирачни блокчета, които ограничават спирачния път, преди всичко при голяма скорост; разтеглива жилка на коланите, които гарантират по-успешна обратна връзка с пътното платно и внимателно шофиране. Летните гуми Sport Maxx RT2 са безспорен специалист, когато става въпрос за сцепление и точност на возенето – това ги ситуира като чудесен избор за моменти, в които се иска върховно представане и бърза реакция. Летните гуми остават верни на философията на Dunlop “Forever Forward”, като показват ангажимента на производителя да създава завладяващо впечатление от движението. Гамата съдържа размери от 17 инча до 21 инча.

летни гуми 1 Най-добрите
летни гуми

Летни гуми SYRON Race 1 Plus

Летните гуми SYRON Race 1 Plus са летни гуми със състезателен характер. Те съдържат широки проводници за оттегляне на водата и проводници по раменните плоскости за странично премахване на водата. Този модел летни гуми се състои от допълнително голям скоростен индекс и развита твърдост на вътрешната структура, като гарантира запас от спокойствие при опасни обстоятелства.

Летни гуми Maxxis

Maxxis е една от най-значимите и сполучливи фирми в интернационален мащаб. Още от формирането си през 1967 година, компанията се разширява трайно в тон с най-иновативните технологии и моди на пазара, за да обезпечи удобството и безопасността на водачите. Разнородните модели летни гуми на Maxxis състоят се от особени характерности и привилегии. Част от летните гуми са със специална конструкция, която ги превръща в изключително дълготрайни, и имат относително дълъг живот, дори и при погрешно изхабяване. При други видове летни гуми Maxxis повечето ламели в възловите канали и раменните повърхности увеличават сцепението при сняг и кал. Има и летни гуми с комфортен каркас, които подобряват контрола и сигурността на пресечен терен.

летни гуми 2 Най-добрите
летни гуми

Ние от АutoBOX сме на линия за Вас

Ние от AutoBOX сме тук, за да ви дадем редица сериозни избори, и то на достъпни цени, също така и практичността по най-бързия и постижим начин да смените Вашите зимни гуми с летни гуми в който и да е от оторизираните ни сервизи, ситуирани на територията на цялата страна.

Летни гуми SYRON – модели

Продуктовата гама на леки и 4х4 летни гуми на фирмата SYRON обхваща три особени вида летни гуми: Race 1 Plus, BlueTech и Cross 1 Plus.

Летните гуми Cross 1 Plus

Летните гуми Cross 1 Plus съдържат по-твърда смес на предпазителя и вече обговорената методика за вторично изстудяване „Cooling eyes”, защитаваща от аквапланинг. Конструкцията на летните гуми Cross 1 Plus е предназначена за огромна скорост, а самите те са годни и при неасфалтирани шосета.

Летни гуми Syron – ключови привилегии

Съществено предимство на летните гуми на SYRON е, че в действителност с тях подчертано се смекчава вероятността за зараждането на аквапланинг или казано по-опростено, т.нар. хлъзгане по вода. Ситуацията е такава, тъй като летните гуми на SYRON са с много ниски степени на звук, удобство при возене, сцепление и поведение в завой. Сигурността на улицата е най-главното нещо, от което има потребност един водач. Независимо от това, SYRON са от онези търговци, които вместват в индивидуалните си модели модерната технология “COOLING EYE TEHNOLOGY”. С нея гумата се изстудява като една особена защита против нейното загряване. Ефектът от това е, че летните гуми механично стават използваеми за още по значителен пробег и забележителна твърдост даже и при каране с огромна скорост.

летни гуми 3 Най-добрите
летни гуми

Летни гуми BlueTech

Летните гуми BlueTech, от своя страна, са гуми с природосъобразен характер. При тях са налични три централни надлъжни тръби отгоре на предпазителя, които подобряват отводнението и возенето по неизсъхнала настилка. Тези летни гуми ползват се с плоскости на ламелите с различна дълбочина, което ограничава звука и съкращава съпротивлението при търкаляне. Независимо от това, дизайнът на цевите на раменната част на летни гуми BlueTech извежда водата и също така усъвършенства сцеплението при неизсъхнала настилка. Заключващите се плоскости по средните ребра от своя страна оптимизират стабилността при голяма скорост и намаляват съпротивлението при търкаляне. Възловите превъзходства на летните гуми на SYRON BlueTech са продължителния пробег, оскъдното използване на гориво, малкото съпротивление при търкаляне и доброкачественото сцепление при сухи и неизсъхнали пътни платна. Летните гуми обезпечават необходимата продуктивност при всички режими на използване.

Като за финал

Ние от AutoBOX сме представители на компанията за България и ви предлагаме много висококачествени и достъпни възможности! Разчитайте на офертите на AutoBOX! Освен нашите съвети за летни гуми вижте още: различните ни видове зимни гуми; акумулатори; автобомилни масла; антифириз; греси и течности; добавки; чистачки; автолампи; аксесоари и други.

летни гуми 4 Най-добрите
летни гуми
летни гуми 5 Най-добрите
летни гуми
летни гуми 6 Най-добрите
летни гуми
летни гуми 7 Най-добрите
летни гуми
летни гуми 8 Най-добрите
летни гуми
летни гуми 9 Най-добрите
летни гуми

Летни гуми от – Autobox
Летни гуми Dunlop Sport Maxx RT2
Летни гуми SYRON Race 1 Plus
Летни гуми Maxxis
Ние от АutoBOX сме на линия за Вас
Летни гуми SYRON – модели
Летните гуми Cross 1 Plus
Летни гуми Syron – ключови привилегии
Летни гуми BlueTech
Като за финал