детски рокли

детски рокли

Свежо настроение в актуалните за детски рокли

С нетърпение ще ви запознаем с най-новата колекция детски рокли на модната марка, съдържаща леки и комфортни модели ставащи за ежедневни игри , както и за тържествени моменти . Закачливостта на дребните детайли ще ви въвлече в невероятен свят от чудеса и да се влюбите в пролетните детски рокли.

Детски рокли за ежедневието

Дамите обичат да се чувстват уникални , идеално решение на задачата са ежедневните детски рокли. Напълно подходящ избор е вида с панделки . Платът е от лен и памук с добро качество, а панделките – аксесоар са създадени по образец на детска картина. Разкроението се спуска фриволно под талията и дава възможност за активни движения. Блестящо предложение е разновидността с Мики Маус и пачка . Уникалната апликация носи невероятна визия , а балеринката от красиви воали и мек тюл допълва закачливата нотка. Този модел може да закупите в червено, жълто и розово. Добър за всекидневието на една малка дама се оказват джинсените модели детски рокли с къси ръкави. С какаово кафеникав цвят , нежен плат и дължина падаща до коляното, ще стане любима на всяка малка госпожица . Създадена за свободни детски премеждия и танци до безкрай. Не бихме могли да не отдадем заслужено внимание и на микса на рокля и гащеризон с пола и колан. Интересен дизайн , обогатен с шевици в края на полата, джобче в фронталната страна и малко разперили криле пеперуди сложени на колана. Светлорозовият цвят придава лукс . Без значение с кой от видовете на всекидневни най-новата колекцията на „Точици“ да изненадате малкото си момиченце , ще направите правилния избор .

детски рокли 1 Голямо разнообразие от
детски рокли

По какъв начин ще можем да ги намерим ?

Магазини на фирмата в цялата страна и интернет сайта за пазаруване предоставят богат подбор от стоки за детския външен вид от 0 до 14-годишна възраст, както и играчки, развиващи абстрактните мисли в миговете на забавленията . Бихме могли да попаднем на всичко необходимо – от бельо, пижами и спортни комплекти до ексцентрични детски рокли и костюми допълнени с пасващите си елементи за сезона . Играчките, като най-предпочитани детски приятели другари на детето , са подредени на главно място в обектите на фирмата.

Сътворени с чувство

Търсейки дрехи за облеклото на детето си , родителят му дава уникалност . Поради тази причина е важно малките дами и господа да бъдат свободни в безспирните си забавления и авантюри , но също така и уникални в собствената си неповторимост. Новите сезонни концепции са изградени с оглед на новите течения и обратната връзка с децата и родителите , като се имат предвид реалните изисквания на днешния детски свят. Идването на пролетта ни предразполага да се впуснем във ведрина и обаяние от цветови гами . Превърнете във кукла своята малка принцеса с представената колекция от детски рокли на бранда.

детски рокли 2 Голямо разнообразие от
детски рокли

Участвайте в играта на „Точици“

В случай че посетите в един от фирмените магазини на фирмата в В страната и закупите една от новите ни детски рокли, дъщеричката ви има възможността да играе на специален флипер , поставен в магазина. При спечелване на необходимия брой точки, взимате и други добри награди . Не забравяйте, че за марката съветите на децата са от значение. Заповядайте да поставите родителски или детски обратен отговор за избраната от вас рокля в страницата на фирмата в социалната мрежа.

Подаръци на „Точици“

С пазаруването на която и да е рокля от пролетната колекция на „Точици“ детето ви ще получи , под формата на етикет от вътрешната страна, спомен – лепенка подреждаща се в вълшебен пъзел. Картинката е подбрана в унисон с външния вид на дрехата и детските вълнения в определената за носене възраст.

детски рокли 3 Голямо разнообразие от
детски рокли

С грижа към децата

Произведени изцяло в територията на България, с най-добрите природни материали и наситени багри и неповторими детайли, детски рокли на „Точици“ са потапящи ни във вълшебна приказка . При желание да подсилите външния вид с допълнителни детайли, можете да погледнете предлаганите шапки, очила, чантички и украшения за коса, които са пълен синхрон с колекцията . Имате възможност да разгледате новите пролетни серии дрехи и аксесоари за момчета .

Останалите ни категории:

Бебешки рокли

Блузи за момичета

Детски клинове

Бебешки клинове

Долнище за бебета

Детски долнища

Детски блузи

Детски дрехи

Бебешки дрехи

Детски якета

Детски раници

Детски дрехи за момичета

Детски анцузи

Бебешки играчки

Детски пижами

Бебешки бодита

Бебешки комплекти

Детски комплекти

Комплекти за изписване за момче

Комплекти за изписване за момиче

Комплекти за изписване

Комплекти за изписване за новородено

детски рокли 4 Голямо разнообразие от
детски рокли
детски рокли 5 Голямо разнообразие от
детски рокли
детски рокли 6 Голямо разнообразие от
детски рокли
детски рокли 7 Голямо разнообразие от
детски рокли
детски рокли 8 Голямо разнообразие от
детски рокли

Свежо настроение в актуалните за детски рокли
Детски рокли за ежедневието
По какъв начин ще можем да ги намерим ?
Сътворени с чувство
Участвайте в играта на „Точици“
Подаръци на „Точици“
С грижа към децата

Leave a Reply